U sklopu projekta servisa mojeRačun prvih 47 tvrtki zaprimilo je Zelene i Premium zelene certifikate za digitalnu i društvenu izvrsnost. Među nositeljima ovog priznanja je i ALZAS ALARMS d.o.o.

mojeRačun/ R.I.

Zeleni certifikat na jedinstven način spaja digitalizaciju s društveno odgovornim poslovanjem. Projekt je započeo u 2021. godini, a nastavit će se provoditi i dalje kako bi obuhvatio sve tvrtke koje su u tom području pokazale izvrsnost, ali i potaknuo one koje to još ne čine da ostave pozitivan utjecaj na okoliš i zajednicu.

Najveći informacijski posrednik servis mojeRačun zajedno sa svojim partnerima i korisnicima od samih početaka promovira zeleno, bespapirno poslovanje, a zaštitu prirode ističe kao dio svojeg poslovnog identiteta. U ovom projektu, osim na ekologiju, veliki naglasak stavili smo i na ostale segmente društveno odgovornog poslovanja.

Značaj Zelenog certifikata

Pokazatelj je da je briga o okolišu zajednička odgovornost i da su tvrtke implementirale digitalizirana rješenja u poslovanju za zelenu budućnost koju možemo zajednički graditi. Za prvih 39 nositelja ovoga priznanja, potvrda je to digitalne izvrsnosti.

Premium zeleni certifikat

Ovo priznanje dodijeljeno je za osam kompanija koje su, uz maksimalnu digitalizaciju poslovanja, napravile ogroman iskorak u društveno odgovornom poslovanju, ponajprije kroz ulaganje u zaposlenike i odgovornost prema zajednici.

Pridružite nam se u zelenoj budućnosti i postanite i sami nositelji Zelenog ili Premium zelenog certifikata.